Social Media

#TAG Moje knižní rodinka

http://1.bp.blogspot.com/-cBrLIb91HpE/U8_27pGljlI/AAAAAAAAAPg/M-06TLjioUY/s1600/moje+knizni+rodinka2.png
Zoe a Andy přišli se skvělým TAGem s názvem "Moje knižní rodinka". Jak už z názvu vyplývá, bude to něco s rodinou. Přesněji jde o to, vybrat do každé role člena rodiny jednu knižní postavu. Podrobněji to pak najdete přímo v úvodním článku k TAGu.
Původně jsem myslela, že se nezapojím, ale když jsem dopsala Knižní svatební TAG, rozhodla jsem se, že se nakonec zúčastním i tohohle :)

TÁTA
Můj otec by byl Noah Hutchins z Knihy překroč svůj stín. Nejen proto, že jsem si ho jednoduše oblíbila a byl mi hrozně sympatický, ale také proto, že je úžasným bratrem a proto věřím, že by byl i skvělým otcem. Myslím, že bychom spolu skvěle vycházeli a věřím, že by to jednoduše bylo neskutečně fajn.

Btw. co se té fotky týče - představuju si Noaha sice ještě trochu jinak, ale nic lepšího jsem nenašla. A když už našla, tak to bylo do půl těla a no mi na pozici otce přišlo divný, chápete.... :D


MÁMA
✦ Luscious curly hair ♪ | via TumblrZa mámu bych si zvolila Annu Greenovou, která je hlavní postavou v knize Čas mezi námi. Myslím, že by byla mamkou, se kterou by se dalo skvěle povídat, ale zároveň věřím, že by mě (splu s Noahem samozřemě) dokázala řádně vychovat. 
Annu mám hrozně ráda. Je strašně příjemná a milá, přátelská a chytrá a obdivuji ji za to, jak je silná a jak si jde za tím, co chce a nedbá na to, co si okolí myslí. Navíc miluje cestování, takže bychom třeba mohli i dost cestovat po světě. (Kdyby teda byly peníze, že.. :D)



BRATR
http://2.bp.blogspot.com/-tV3k3CTuPFI/UpD_2BMkFxI/AAAAAAAAAjk/lF5XqgWK6Pc/s1600/nico+l.jpgRudy Steiner z Knihy zlodějka knih je prostě okouzlující charakter a já bych za svého bratra volila právě jeho. Vzhledem k jeho rošťáčké a neposedné, avšak přátelské a věrné (nebo mě takový aspoň přišel) povaze, bychom si s ním zajisté pěkně užili. V pozitivním i negativním slova smyslu.
Pravděpodobně bychom se, jako snad každí sourozenci poněkud handrkovali a tak, ale myslím, že jinak bychom spolu vcelku dobře vycházeli.
Abych pravdu řekla, trochu mě zaráží, že volím zrovna mladšího bratra a ještě ke všemu takový element, když s vlastním bratrem povětšinou zrovna dvakrát nevycházím a on mi jen pije krev, ovšem je fakt, že s mým bratrem to je poněkud složitější.

SESTRA
Looking for Alaska by LooraeI hope you enjoy my adaptation of Alaska Young! Looking for Alaska has always been a very important and personal book to me. Please visit my deviantart to read why!
Nejdříve jsem vůbec nevěděla, koho bych za svou sestru chtěla a tak jsem pátrala v knihách, které jsem četla a pak bum. Vzpomněla jsem si na Hledání Aljašky a bylo jasno.
Upřímně nechápu, že mě nenapadla hned. Aljašku zkrátka zbožňuju a byla by pro mě čest mít ji za sestru. Je krásná, chytrá a miluje knihy. Samozřejmě, také je tu její výbušnost, impulzivnost a náladovost, ale nikdo není dokonalý a myslím, že to bychom nějak zvládly. Sice bychom se asi občas pěkně pohádaly, protože i já umím být dost náladová, ale jinak bychom si myslím skvěle rozuměly. Už jen kvůli těm knihám! :D Mohly bychom si je půjčovat a mít společnou knihovnu a hooodně knih a tak :3

NEJLEPŠÍ KAMARÁDKA
Letsplay!! ❤️
Happy Holidays ❤Emmerson (anebo Nikki, jak chcete) z V kůži supermodelky mi padla do oka hned krátce na to, co jsem se s ní seznámila.
Příjemnou, sympatickou a neskutečně pohodovou Em bych prostě bez váhání pasovala do role své nejlepší kamarádky.
Navíc, nepopírám fakt, že mít za nejlepší kámošku super modelku by mohlo být zajímavý :D

NEJLEPŠÍ KAMARÁD
Untitled en We Heart It.I tady jsem zprvu nevěděla koho volit a nakonec jsem se rozhodla pro Étienna St. Claira z Polibku pro Annu.
Étienne je naprosto úžasnej a má své kouzlo. Je přátelský a milý, ale má i své zápory, třeba tu, že se bojí změn. Oplývá neskutečným a osobitým kouzlem a jednoduše je to člověk, kterého si určitě spousta z vás v knize od Stephanie Parkins oblíbila.
Myslím, že by byl skvělým nejlepším kamarádem.

Mimochodem, musím podotknou, že o jeho vzhledu mám celkem specifickou představu, ale žel jsem nenašla obrázek, kterej by to skutečně vystihoval :I I když tahle verze je taky pěkná ^^

DOMÁCÍ MAZLÍČEK
Nice day for a walk.
Cosabella, která je stejně jako Em ze série V kůži supermodelky, je neskutečně okouzlující pejsek a já jejímu kouzlu jednoduše podlehla. Myslím, že Cossie zkrátka nejde nemilovat a kdybych si měla vybrat domácího mazlíčka, bez váhání bych zvolila právě ji.







Tak a to by pro tento TAG bylo vše přátelé. Musím říct, že to hledání obrázků k postavám mi dalo zabrat :D
Vynechala jsem přítele/přítelkyni, protože se jednoduše nemůžu rozhodnout mezi Jessem a Johnem a následně bych pak pravděpodobně musela přidat ještě milence nebo tak něco a prostě... :D ( A navíc stejně nikoho jinýho než to trdlo, co mám irl, necu 8I )
3 komentáře u "#TAG Moje knižní rodinka"
  1. Super Deny :) Si vybrala samé takové postavy, které moc neznám :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý tag, ale fakt jsi vybrala postavy které nejsou tak moc známe. Ale nevadí :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dostal jsem se sem skrze tvůj původní blog na blog.cz a osobně musím říci, že toto je daleko lepší místo... Pěkný blog, pěkný tag... Jen tak dál =D

    OdpovědětVymazat