Social Media

To whatever's coming our way

Wellp, na začátek by se asi hodilo říct, že tohle bude asi trochu jiný, než cokoliv, jsem tu kdy poublikovala. Asi se to sem ani nehodí a nepatří.

We could just go home right now
or maybe we could stick around
for just one more drink, oh yeah


Mám toho v hlavě celkem dost, co chci říct, ale nevim jak začít. Nevím, jak se k tomu všemu dostat. Nevím, jak to podat tak, aby to nevyznělo, tak jak nechci. Je to zapeklitý a složitý. Ačkoliv na druhou stranu co není, že?

Here's to us
Here's to love
All the times that we fucked up
Here's to you

Poslední dobou je všechno tak nějak... Prostě to je. Já jsem. A já žiju. Nejde říct, jestli se mám dobře anebo špatně, jestli tohle všechno okolo mě je dobrý anebo špatný. Jednoduše to je a to je všechno. Prázdný a plný zároveň. Existuju si tu v jakýsi apatii ke všemu a všechno je mi ukradený (ako, ok, ne nonstop, but... you understand, i hope). Jsem unavená, do ničeho se mi nechce a prostě všechno mi přijde složitý a náročný. Ten začátek. Když se pak dokopu udělat u něčeho ten první krok, většinou u toho zas nějakou chvíli zůstanu. Akorát u knih to tak moc nefunguje, tam u toho většinou vydržím jen, než tu knihu zavřu. Pak se k tomu zas musím dokopávat bez ohledu na to, jak skvělá ta kniha je. Hah a tak to vypadá tak, že aktuálně jsem nějak zaseklá na LoLku a tak, hm. (Btw. když už jsem u toho - kdybyste si se mnou někdo chtěl zahrát a pobavit se nad tím, jak profesionálně to noobím, klidně se ozvěte.)

Wish everybody well
Here's to us

No a tohle tak nějak souvisí i s tímhle blogem. Je tu pusto a prázdno a nejhorší na tom je, že to není proto, že bych neměla, co zveřejňovat, cuz já mám. Mám tu několik napsanejch recenzí, ale prostě se nemám k tomu, to zkontrolovat a zveřejnit. Nechce se mi a nevidim důvod a tak to prostě nedělám. Proto prostě to vypadá, jak to vypadá. Možná by se šiklo to tu zahodit, ale to nechci. Protože to tu mám sakra ráda a vím, že později by mě to mrzelo.

Tohle nepíšu z potřeby se vypsat (na tyhle blitky mýho mozku mám druhej blog, že jo), ale z jakýhoci pocitu odpovědnosti vůči tomuhle. Vůči vám, kteří si tu třeba někdy něco přečtou. Protože to tu nechci nechat bezeslova umřít. Na to jsem si s tím dala až moc práce, hah. Jen to tu teď bude... asi taky takový prázdný. Trochu. Někdy něco zveřejním, určitě. A časem to tu zase začnu vést pořádně.

IfI they give ya hell
Tell em go fuck themselves

Nah, nakonec jsem tady toho ani neplácla tolik, kolik jsem chtěla. Huh. Asi je to tak lepší.

Mimochodem, co vy? Jak si žijete? Co čtete? Chystáte se na Svět knihy? Narazili jste teď na něco hrozně cool? Klidně povídejte, fakt ráda si to poslechnu ^-^
4 komentáře u "To whatever's coming our way"
  1. Takovýhle období bych řekla máme všichni někdy. Já jsem na svůj druhý neknižní blog víc jak měsíc nesáhla, nebyla nálada, pořádně ani důvod, někdy se to tak stane. Ale dneska se to zlomilo a dala jsem článek a zase se do mě vlil élán, abych pokračovala :) Mám milión nápadů, velkou chuť je zrealizovat a publikovat články a tak.
    Přeji ti, ať tě to brzo taky zase chytne! :)
    Na Svět knihy bych chtěla, ale zatím to nevidím moc nadějně. Navíc jsem za posledních pár měsíců tak ucestovaná, že i ta představa dvou hodin do Prahy, mě děsí :D i když kdybych to vydržela, stálo, by to za to. No ještě uvidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, že se ti ta chuť vrátila! ^-^
      Děkuju :)
      Jo, to chápu. No, případně pokavaď nakonec pojedeš, tak přeju, ať si to užiješ a fakt to za to stojí a tak :3

      Vymazat
  2. Otík, co není tak úplně Otík23. května 2015 v 14:46

    Na tenhle blog jsem se dostal díky asku a jako první mě zaujal tenhle článek (prostě Here's to Us je boží song :-)). A možná se i vymáčknu, co chci napsat, jednak vím, že každej novej komentář na blogu dokáže zahřát u srdce a jednak Ti chci říct, že tímhle obdobím si prochází každej, někdo ho má delší, někdo ho má kratší, ale zase třeba víckrát... Prostě v tom nejsi sama a všechno bude tak nějak lepší, uvidíš :-) A tenhle blog vypadá strašně super a vzhledem k tomu, kolik tady už toho máš, nemyslím, že by ses měla bát, že ho necháš umřít. To prostě přejde a najdeš novou chuť a motivaci a bůhvíco ještě. Věř starému pánovi :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Awww! Konečně někdo kdo je a tu písničku zná! To seš asi druhej, na koho jsem narazila od doby, co je znám já! :D
      Jinak děkuju, za chválu i podporu... :)

      Vymazat