Social Media

Měsíční zúčtování: Červen 2015

Pokud se nepletu, k dospívání celkem dost patří experimentování, že? A tak zatímco moji vrstevníci experimentují s návykovými látkami, já experimentuji se styly těchto článků. Aneb, tentokrát jsem to poskládala trochu jinak a budu moc ráda, když se tedy v komentářích vyjádříte, jak vám to přijde lepší, kdyžtak díky.
http://4.bp.blogspot.com/-c4RhF4pj5ow/U7W-PBgHAdI/AAAAAAAAAl0/I2dxj01hFDo/s640/Odd%25C4%259Blova%25C4%258D.png

KNIŽNÍ PŘÍRŮSTKY


Želvy Ninja se na můj wishlist dostaly hned, jak jsem se dozvěděla, že u nás mají vyjít. Ani nevím proč, vzhledem k tomu, že do té doby mě ani nenapadlo, že by mě zajímaly nebo tak. Hrozně moc jsem se na ně těšila a když jsem je pak potkala na Crweconu, okamžitě byly moje. Už je mám i přečtené a musím říct, že se mi vážně líbily. Navíc jsou úplně geniálně zpracovaný ve stylu "pizza menu"!

Léto na druhý pokus mi koupila babička. To jsem s ní byla v Luxoru, protože ona tam sháněla nějakou knihu někomu z práce a když sehnala, zeptala se mě, jestli teda taky něco nechci. Vážně, nikdy jsem nepochopila, jak se mě někdo může v knihkupectví zeptat, jestli něco nechci :D A tak jsem lítala po knihkupectví a snažila se najít to pravý. A našla jsem. Už jsem knížku taky přečetla a také se mi líbila, podrobnější názor pak najdete v recenzi (kterou už mám napsanou, takže je jen otázka, kdy se dostanu k tomu ji zveřejnit).

Jasně nejlepší částí jsou rozhodně nové knížky od Meg Cabot - Royal Wedding a From the Notebooks of a Middle School Princess. Z těch jsem vážně nepopsatelně moc nadšená, omfg. (Ono, pokud sledujete nějakou mojí sociální síť, tak už zajisté víte.) Přinesl mi je matčin známej a prostě awwwwwwww! Už čtu Royal Wedding a je to doopravdy suprový a angličtina není moc složitá a prostě.... No, počítejte s tim, že těmhle dvěma knihám věnuju ještě jeden článek, až je přečtu :D

No a o Veganově průvodci by se dalo říct, že jsem si ho nadělila za úspěšný dokončení devátýho ročníku základní školy. Ne, nejsem vegan, ani se na to nechystám, ale už nějakou chvíli mě to celkem zajímá a snažím se nějak omezovat živočišný produkty a zhodnotila jsem, že tahle knížečka by se mi mohla šiknout. Navíc má naprosto dokonalou obálku a i uvnitř ji zdobí hrozně pěkný ilustrace, takže to by byl hřích nemít, zvlášť ještě, když část z ceny jde na účely organizace Farma Naděje Dobrovítov. Kdyby vás knížka nějak víc zajímala, určitě koukněte na blog autorky.

CO JSEM ČETLA


Červen jsem začala nejnovějším sborníkem české mangy - Vějířem 2015. Abych se přiznala, tohle dílo mě trochu zklamalo. Kresba a celkově provedení bylo vážně úžasný a jako smekám, ale příběhy už moc záživný nebyly, není tam žádný, který by mě skutečně nadchnul, pobavil nebo tak a já se při čtení nejednou nudila.

Hned poté následovalo Léto na druhý pokus, kterého jsem se nemohla dočkat. Miluju tu obálku, poněvadž z ní tak neskutečně dýchá léto a takový naprosto úžasná atmosféra. A jak jsem řekla, líbilo se mi to, ale víc nepovím, až v recenzi.

Pak také již zmiňované první menu Želv ninja. K tomu už doopravdy nemám moc, co říct, protože jsem všechno řekla už na začátku :D

Po Želvách jsem rozečetla Harryho Pottera a vězně z Azkabanu, ovšem přečetla jsem jen pár kapitol (které mě mimochodem nějak nemohly pohltit a moc mě to nebavilo, vůbec nevím proč) a Harry šel stranou, protože přišly ty dvě krásky od Cabot.

Takže už vám je asi jasné, čím tuhle kategorii uzavřu - aktuálně čtu Royal Wedding. Pomalu se blížím k polovině a jsem vážně nadšená. Já prostě miluju Cabotovou a její knihy a Princezniny deníky společně s Mediátorem, jsou neskutečně srdcové záležitosti a prostě... awwww!
http://4.bp.blogspot.com/-c4RhF4pj5ow/U7W-PBgHAdI/AAAAAAAAAl0/I2dxj01hFDo/s640/Odd%25C4%259Blova%25C4%258D.png 

SLEDOVALA JSEM

Tradičně jsem pokračovala v Young & Hungry, které mi zlomilo srdíčko tím, že skončilo. Respektive druhá série je za mnou a třetí začne v srpnu. Vážně, už se dalších dílů nemůžu dočkat. Ono celkově se hrozně těším na srpen, protože kromě Young & Hungry má, ačkoliv až na konci měsíce, začít pokračovat taky Faking It a přijde poslední série Awkward.

Taky iZombie mi zlomilo srdíčko, poněvadž první série skončila a já musím čekat až někdy do podzimu na druhou. Navíc ten konec, ehm, ehm. Nemůžu se dočkat, vážně.

Ani na My Little Pony: Friendship is Magic jsem nezapomněla a koukala. Ačkoliv teď jsem už zas pár dílů vynechala, musím to dohnat! (Vlastně už to doháním dneska, nah.)

Taky jsem shlídla celou první sérii Nisekoi. Není to sice nic extra, ale je to fajn a určitě se podívám i na druhou sérii. A když už jsem u toho, nedoporučíte mi někdo nějaké takové anime, nejlíp romantickou komedii, u které si oddechnu? Něco ve stylu právě Nisekoi, Kaichou wa Maid sama anebo Chuunibyou.

Jo a málem bych zapomněla! Začala vycházet druhá série Carmilly, kterou taky celkem poctivě sleduju. Ačkoliv teď zvažuju, že se na to vykašlu a pak to shlédnu zas celé, až budou i český titulky.

V posledních pár tejdnech jsem pak už seriály moc nesledovala, ale dost jsem sledovala filmy. A jo, zmiňuju to, protože bych vás ještě chtěla poprosit, jestli mi třeba nemůžete doporučit nějaké takovéty trapný, ale fajn týnejdžrovský komedie, popřípadě pohádky. (Jo, jsem debil a tak teď sleduju samý romantický věci a pak jsem z toho zdeptaná :'--))) :D)
9 komentářů u "Měsíční zúčtování: Červen 2015"
  1. Tento nový styl článku se mi líbí uřčitě víc! Jen tak dál! :-D Taky jsem byla naštvaná, že Young & Hungry skončila druhá série a na další díly musím čekat... teda nebyla jsem si úplně jistá, jestli bude pokračivání, a vůbec jsem nevěděla, že bude v srpnu :-D Takže hrozně moc děkuju za informaci! :-D Už se hrozně moc těším na další díly :-D <3 A Léto na druhý pokus si chci taky moc přečíst :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač! :D Já jen furt nechápu, jestli to jako bude třetí série anebo druhá polovina tý druhý, ale na tom nesejde, hlavně, že to bude, že... :D

      Vymazat
    2. Já si myslím, že asi už třetí série, protože ta druhá má teď stajně dílů jako ta první, ne? :-D

      Vymazat
    3. Já bych jako taky řekla, ale zas když kouknu na Serialzone, tak tam to vypadá spíš, že to bude druhá část týhle série :D

      Vymazat
  2. Léto na druhý pokus jsem si koupila také v červnu a už se na tuto knihu moc těším. Už vidím jak ji čtu na zahradě s nějakou dobrou limonádou a skvělými jahodami. Doufám že se mi bude líbit. Tento styl článku se mi moc líbí a už se těším na další měsíc. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj, to zní skvěle! :D Snad bude, je to pěkný, sice nic extra, ale pěkný ^^

      Vymazat
  3. Teším sa na recenziu Léto na druhý pokus. Mne sa veľmi páčila :)

    OdpovědětVymazat
  4. vážně pěkné skóre, co se samozřejmě týče knih! :) Toto léto bych se chtěla pustit do re-readingu Harryho Pottera, tak uvidíme :)
    Jinak ani nebudu psát, jak moc ti závidím kousky, které sis pořídila :)!

    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. děkuji za ten vějíř! Už dlouho nad ním přemýšlím teď vím s čím počítat. Jinak tento typ uspořádání článku se mi zdá být parádní není v něm chaos ba naopak :)

    OdpovědětVymazat