Social Media

The Social Media Book #TAG

http://3.bp.blogspot.com/-Np_p4FuDQLU/VLNfqYVJjBI/AAAAAAAAA6k/jGMhVroHoJs/s400/the-social-media-book-tag.png 
Už šíleně mega neskutečně dávno mě Camilla zatagovala do The Social Media Book Tag. Fakt neskutečně dávno. Nejspíš si to už ani nepamatuje! A ačkoliv se mi ten tag fakt hrozně líbil, nějak jsem nebyla schopná si na něj udělat čas a neustále ho odkládala na později.
Je pravda, že je už pomalu trapný, to publikovat po taaaaak dlouhý době, ale... mně se ten tag pořád hrozně líbí! :D

Twitter - Nejoblíbenější kniha pod dvě stě stránek

Původně jsem chtěla vybrat Ten, kdo stojí v koutě, jenže jsem zjistila, že má těch stran o trochu víc. Takže to nic. Tudíž mou druhou volbou je Radek - Mistr v komplikování vlastního života. Tahle malá knížečka od Arvari je totiž vážně něco naprosto úžasnýho a pokud jste ji nečetli, je to ohromná chyba!



Facebook - Kniha, kterou ti všichni nutili

Začínám mít pocit, že se nějak málo bavim s lidma, co čtou knihy, poněvadž mě nějak nenapadá žádná, do který by mě někdo vysloveně nutil. Ale asi by sem patřil takovej Harry Potter (kterýho jsem ještě pořád nedočetla a to mám ty knihy doma už (ne)celej rok). 



Tumblr - Kniha, kterou jsi četl/a ještě než to bylo cool

Asi Hvězdy nám nepřály anebo Hledání Aljašky. Teda, jasně, ono to bylo cool, už když to vyšlo, ale zase ne tolik. To pravý šílenství totiž přišlo až s filmem a to já je už měla obě dávno přečtené.



MySpace - Kniha, která se ti líbila, když jsi byl/a menší, ale teď už by se ti nejspíš nelíbila

Docela dost mi v hlavě pobíhá myšlenka na Křišťály moci, to po zkušenostech s autorčinými ostatními počiny, ale kdo ví. Pořád doufám, že kdybych si ten re-reading dala, snad by to i bylo dobrý.



Isntagram - Kniha s nejkrásnější obálkou, jaká existuje

Tohle je neskutečně těžký. Kdo mě zná asi ví, že si vážně potrpím na hezký obálky, ale vybrat jednu nejhezčí je prostě šíleně těžký. Vážně hromada knih má tak krásnou obálkou, až se mi tomu nechce věřit.

Mou volbou ale asi budou Dopisy na konec světa. Tuhle knihu jsem rozečetla předevčírem večer a upřímně, když jsem ji otevřela, moje oči se znovu zamilovaly, protože nejen obálka je nádherná, ale to grafický zpracování obecně, těch prvních několik stran... Bože, bože, bože. To je neskutečná nádhera!



YouTube - Kniha, kterou bys rád/a viděl/a zfilmovanou

Netuším, abych pravdu řekla. Takovou potřebu snad nikdy nemívám, protože mi kniha stačí a vím, jak velká je pravděpodobnost, že by filmem/seriálem akorát udělali z mojí oblíbený knihy nějakou ohavnost a ew. Často si tu knihu jako film ani nedovedu představit.

Ale je pravda, že si dokážu představit, jak boží film by mohl být z Tahle píseň ti změní život. Vlastně, nějakou dobu zpátky jsem i četla, že by z toho měl být seriál, což si teda moc představit neumím a spíš mě to děsí. Naštěstí jsem o tom už teda moc znovu neslyšela :D

Anebo Princezniny deníky by byly vážně super! Teda, já vím, že dva filmy už jsou, ale já myslím, kdyby je udělali celé odznova, tak jak mají být, podle knihy a ne to, jak si to sami celý vymysleli a předělali. To bych si dovedla představit i jako ten seriál!

Popřípadě Muž jménem Ove. To by taky mohl bejt fakt super film!

 



GoodReads - Kniha, kterou bys doporučil/a úplně každému

Tím všechno začíná a Mělo to smysl?!. Obě to jsou totiž naprosto úžasné knihy, které mají myšlenku, které vám něco dají a doopravdy stojí za to. Tak nějak mě bolí, že se jim vůbec nedostává tolik pozornosti, kolik zaslouží. Obzvlášť ta druhá.


A toť k mému výběru. Máte k tomu taky co říct? Pak neváhejte a pusťte se do toho. Nebudu vás nominovat jednotlivě, ale kdo chcete, jděte na to! ^^

8 komentářů u "The Social Media Book #TAG"
  1. Tag poznám, sú to zaujímavé otázky. HP som čítala ešte na základke, do tejto série som sa zavŕtala sama :D Ale je fakt, že niektorí ľudia môžu cítiť trošku nátlak od ostatných čitateľov, ak HP ešte neprečítali :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to nucení ještě není to nejhorší. Mnohem horší je, když člověk neviděl ani filmy a lidi si to random spoilerujou prakticky kdekoliv a bez varování :DD

      Vymazat
  2. Nezabij mě, Tím všechno začíná jsem ještě pořád nečetla :D Čeká v Česku, chudáček... Ale jinak super TAG :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný tag! :) Dopisy na konec světa právě čtu :D :)
    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je opravdu krásný TAG! :-)
    http://odstiny-duse.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat