Social Media

Unboxing #11

Nedávno jsem publikovala unboxing balíčku, který mi dorazil od Presca, pokud si pamatujete, zmiňovala jsem tam, že jsme se s paní s Presca očividně špatně pochopily a obsah balíčku byl maličko jiný, než jsem čekala. Co jsem ale dál nečekala bylo, že se mi tedy sami od sebe rozhodnou poslat balíček ještě jeden! A co bylo v něm? Pojďme se podívat!


Paní mi sdělila, že mi posílá jeden menší balíček, inu jaké bylo mé překvapení, když onen "menší balíček" vlastně malý vůbec nebyl!


Spolu s věcmi mi dorazil i milý vzkaz. Tyhle drobnůstky mám hrozně ráda, protože z toho člověk prostě má pocit, že si ho skutečně váží (tedy ne, že bych v případě, že balíčky nic takového neobsahují, měla dojem, že si mě nějak neváží nebo něco, tak to samozřejmě není a věřím, že chápate, jak to myslím).


Jako první mi do ruky padl jednoducýh modrý diář. Musím říct, že ten mě trochu dojal, poněvadž má horizontální rozvržení týdne a já se v minulém unboxingu zmiňovala, že právě tohle rozvržení upřednostňuji před sloupcovým.

Jak sami vidíte, design diáře je jednoduchý se stylizovaným zlatým obrázkem ptáka, a když se na něj podíváte z boku, zjistíte, že má pozlacené strany, které se krásně lesknou, což mu bezesporu dodává na jedinečnosti.


Jinak stejně jako ostatní diáře od Presca má i tenhle gumičku, aby se nechtěně neotevíral, všitou záložku a na zadní předsádce kapsičku na různé papírky s poznámkami a podobně. Rozměrem se blíží sešitům o velikosti A5, akorát má trochu jiný poměr stran. Právě jeho velikost je pro mě dalším plusem - je vážně prostorný a skvěle mi do něj zapadne studentský průkaz, který v diáři nosívám, a zajde i do kapsičky, takže už se konečně nebudu muset strachovat, aby náhodou nevypadl.


Diář ale není to jediné, co mi přišlo. Hned na druhé fotografii jste pravděpodobně zaregistrovali kalendář s Malým princem. Zprvu jsem byla trochu smutná, že vůbec nevím, kam bych ho mohla dát, ale záhy jsem mu našla naprosto skvělé místo.


Je to měsíční kalendář, jak vám pravděpodobně došlo. Začíná dvoustranou na které jsou poslední čtyři měsíce letošního roku, nejspíš proto, aby ho mohli používat i lidé, kteří si ho opatří s předstihem.


No a jako poslendí na mě v balíčku čekala plátěná taška s Malým princem. Já si tenhle typ tašek hrozně zamilovala. Zrovna nedávno jsem řešila, jakou si vyberu k Vánocům, protože u mojí stávající už mám trochu strach, aby se mi někde neroztrhla, pokud v ní mám něco těžšího. No a v rámci výběru jsem koukala i právě na tyhle (v nabídce mají ještě jednu) s Malým princem, které nabízí právě Presco. Nakonec jsem ale upřednostnila jinou, takovou pro-vegan, budu hlásat osvětu, víte co. Ovšem přiznám se, že už při čekání na první balíček od Presca, jsem si říkala, že by bylo strašně skvělý, kdyby mi třeba náhodou poslali zrovna tašku, ale moc jsem s tím nepočítala. A ono nakonec hele! Mám z ní fakt hroznou radost, navíc se ukázalo, že je větší a hlavně tedy pevnější než ta, kterou jsem si koupila k Vánocům.

Taška je větší, než tyhle plátěné tašky běžně bývají, bez problému do ní dám sešit o rozměru A4 na šířku. Zato má kratší uši, což mi tedy ve chvíli, kdy jsem ji ještě úplně prázdnou hodila poprvé přes rameno, přišlo trochu divné, ale hned jak jsem do ní naházela věci, mě tenhle pocit úplně přešel. Navíc konečně dosáhnu až na dno tašky bez toho abych ji musela nějak posundávat nebo tak, halelůja! Pokud jde o dno, to má široké nějakých devět deset centimetrů, takže to není ten tip tašek, u kterých dno jako takové chybí, což se při těhle rozměrech rozhodně hodí. Látka i způsob, jakým je taška ušitá působí dle mého lajckého soudu dost pevně a věřím, že toho dost vydrží (pokud v ní tedy nebudete tahat nějaké cihly nebo tak, ale to je snad jasné). Sama se ji rozhodně chystám ve dnech, kdy toho tolik netahám, nosit do školy místo batohu, vlastně jsem ji tam už nejednou měla a nemůžu si stěžovat.

V závěru bych tedy ještě jednou moc poděkovala Prescu a musím říct, že hrozně moc oceňuju jejich milý a přátelský přístup.
4 komentáře u "Unboxing #11"
  1. Moc hezké dárečky! Ze způsobu, jakým je článek psán, lze poznat, že ti udělaly radost :).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné kousky :) Moc se mi líbí taška i diář :) Skvělé dárky pro knihomola :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, rozhodně to jsou skvělé dárky (a myslím, že nejen pro toho knihomola) :)

      Vymazat