Social Media

Z knihovny faktů #2

Zbožňuju disneovky
Jak kreslený, tak hraný. Starý i nový. I když v těch hraných dokážu najít spoustu nedomyšlených věcí, i když jsou to třeba hrozný kýče a všem je předem jasný, jak to skončí, stejně je miluju. A i přesto, že mě tak štve, jak v tolika je ta láska na první pohled, kdy se oni dva sotva uvidí a už se šíleně milují, mileráda jim to odpustím.
Mezi nejoblíbenější patří jednouznačně Ariel, Kráska a zvíře, Na vlásku, Pocahontas, Ledové království, Mulan a vlastně všeobecně ty princezny, protože mi přijde, že ty ukazují spoustu hrozně hezkých a pravdivých věcí, ze života, no a pak z těch hraných Rande s hvězdou, Lemonade Mought, Camp Rock, Avalonská střední (která je podle předlohy od Meg Cabot, viz další fakt), Pako mých snů a spousta dalších.
Co se těch seriálů týče, je to složitější. Mám ráda Hannu Montanu, Jessie, Sonny ve velkém světem, Farmu R.A.K. a nevím co ještě. Na druhou stranu je fakt, že u těch seriálů jsem trochu vybíravější. Mám ráda takovéty co jsou založené především na tom, co jsou vtipné, ty další moc nemusím. Mám rozkoukanou Violettu, očekávala jsem právě takový seriál a ona z toho vylezla šílená argentinská telenovela. Panebože, to je taková hovadina! Děj nestojí komplet za nic a je to furt dokola jedno a to samý. A... nebo ne, budu mlčet a prostě to zrecenzuju! :D

http://static.squarespace.com/static/52654ec3e4b099d3af71cbb4/5274691fe4b05bfe762e8bd9/52746e30e4b05bfe762f9c76/1383362096167/8421123768_439a72b360.jpg?format=originalCabotová je srdcová záležitost
Líbí se mi, jak píše a jaké postavy tvoří. Stejně, tak mám ráda i ty náměty, protože mi přijdou vcelkou neokoukané a nejsou to typické dívčí románky, vždycky je tam něco víc. Jasně, po dějové stránce to nejsou většinou nijak extra nabité a napínavé knihy, ale i oddechovky jsou třeba, no ne?
Miluju její knihy. Její série Princezniny deníky a Mediátor jsou pro mě srdcovky a miluju je. A miluju taky Jesseho :D Aktuálně mám rozečtenou sérii V kůži supermodelky a ač to na takového Mediátora nemá, je to bezva. Taky jsem četla sérii Hrdinkou snadno a rychle a i ta se mi moc líbila.
Ani nevíte, jak nadšená jsem byla, když jsem zjistila, že napíše ještě nějaké pokračování k Princezniným deníkům. No a ještě větší šok mě čekal, když jsem na GoodReads narazila na připravovaný sedmý díl Mediátora. To mě málem kleplo.

Sofiesss | Palačinky mě snad nikdy neomrzí
Jedno z jídel, které můžu jíst celé dny a neomrzí se mi. Dřív jsem je jedla zásadně s marmeládou, teď dávám přednost Nutelle.
Udělejte mi hromadu palačinek, kupte Nutellu, popřípadně i tu marmeládu, a šlehačku a dokud to nedojde, nemusíte se o moje stravování starat. Tedy, pokud vás netrápí fakt, že to není zrovna nejlepší a nejzdravější, heh.
To jsem se před nedávnem rozhodla, že to musí být jedna z prvních věcí, kterou se naučím v rámci projektu "rozhodla jsem se naučit vařit", který plánuji spustit co nejdřív :D
6 komentářů u "Z knihovny faktů #2"
  1. Disneyovky také zbožňuju! :) Přesně ty, cos už napsala. Sonny ve velkém světě jsem měla také ráda, i když poslední dobou jsem to už hooodně dlouho neviděla. :D
    Samozřejmě s palačinkami jsem na tom úplně stejně. :D Ještě je můžu i s tvarohem! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji taky dlouho neviděla :D
      Palačinky s tvarohem jsem nikdy neměla, s tvarohem leda lívance o.o :D

      Vymazat
  2. Palačinky jsou nejlepší! :) Sice je neumím, jako moje mamka (protože nemám obyč. pánev, ale teflonovou), stejně jich udělám kopec, a pak je sbaštím a nemusím se krotit, protože jsou jen moje. Nejlepší jsou s tvarohem, čerstvé, teplé, samotné nebo s marmeládou :)
    Disneyovky jsou moc fajn, akorát ještě žeru i Pixar a vlastně většinu novodobých animáků.
    Na Mediátora se chystám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tvarohem jsem je prostě ještě nejedla, ale musím zkusit ^^
      Ono hodně těch animáků v dnešní době je super no :)
      Doufám, že se ti Mediáotr bude líbit :3

      Vymazat
  3. Disneyovky spíše ty staré, ale z novějších se mi líbilo Na vlásku, třeba Frozen mě nezaujal vůbec :-D. CO se týče palačinek, já je můžu ale jen jednou za pár let, moc si na sladká jídla nepotrpím. Kamarádčina máma však dělala palačinky a ty se jen sypaly dovnitř cukrem a skořicí, mňam! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vlásku mám taky ráda, ovšem na Frozen to u mě prostě nemá :D
      To já právě zbožňuju sladký, i když je fakt, že poslední dobou mám občas pocit, že už toho mám taky dost :D Cukr a skořici dávám spíš na lívance, na palačince jsem to ještě neměla, ale zkusím :)

      Vymazat