Social Media

On my wishlist #21

http://i1183.photobucket.com/albums/x475/Elizka41/Knizni%20doupe/K%20webu/Wishlist.jpg
 - Týdenní meme z dílny Book Chick City, cílem je každou sobotu zveřejnit nějaký článek o pár knihách ze svého wishlistu
- Počet knih je libovolný
 
17237214 23228 23508608 
Tentokrát tu mám knihy, které spojuje jedna naprosto awesome věc - hlavní postavy jsou gay. Což je ostatně taky primární důvod, proč si je chci přečíst, že :D
Ty první dvě pak ještě spojuje autor - David Levithan. Od něj (a Rahel Cohn) jsem nedávno dočetla knihu Dash & Lily a byla skvělá, takže myslím, že i jeho další knihy by vážně mohly být super.
A pokud se nepletu - Two Boys Kissing by u nás měla vyjít u nakladatelství CooBoo :3

Knihy na GoodReads:
4 komentáře u "On my wishlist #21"
  1. O tej poslednej som ešte nepočula (ale už ju mám na GR v to-read) a zvyšné dve by som tiež veľmi chcela :3 Skvelý výber :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to skvěle, i když jsem ani o jedné neslyšela, ale je to skvělý téma... Originální a možná by se z toho někdo mohl i poučit! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Oksanen zrovna čtu Stalinovy krávy, nějak jsem se zasekla, páč se tam pořád opakuje to samé okola, ale Baby Jane si taky plánuju pořídit, protože mě téma nesmírn zaujalo :) Two boys Kissing mě bavilo a pořád se nemůžu dostat právě k boy meets boy, každopádně Dash & Lily si schovávám už od jara, kdy jsem se o této knížce dozvěděla, na zimní čtení... tak už netrpělivě vyčkávám první vločky, ale asi mi bude stačit, že bude prosinec :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, snad Baby Jane bude lepší :)
      Já taky zvažovala, jestli Dashe & Lily neshovat na Vánoce, ale nevydržela jsem... :D

      Vymazat