Social Media

On my wishlist #33

- Týdenní meme z dílny Book Chick City, cílem je každou sobotu zveřejnit nějaký článek o pár knihách ze svého wishlistu (Ale Deny je rebel a zveřejňuje si to random.)
- Počet knih je libovolný
 
Tak si teď říkám, že vůbec nevím, jestli jsem se tu zmiňovala, že ty wishlisty už nebudu zveřejňovat pravidelně, huh. No, psala jsem o tom na fejsbuk, tím si jsem jistá, tak alespoň něco.
Dva měsíce, jsem teda v rámci tohohle projektu nic nezveřejňovala, protože mě nic nezaujalo dost na to, abych měla tendenci tady o tom psát. Jasně, narazila jsem za tu dobu na X knih, které si chci přečíst, ale většinou byly beztak známé a jednoduše jsem neměla potřebu něco psát. Ale teď píšu tohle. Takže vám asi došlo, že jsem něco našla.

http://neoluxor.cz/files/6/9788074071256.jpg 
O téhle knize jsem se dozvěděla úplně náhodou, díky jednomu z komentářů u filmu na ČSFD. Na ten sem mimochodem taky narazila úplně omylem.
Má to báječnej nápad. Obchod pro sebevrahy, rodina už od narození celá zachmuřelá a najednou se jim narodí dítě, které se už od malička usmívá na svět. Dál ten film ale nebyl nic moc a tak jsem zvědavá, jestli kniha třeba nebude lepší (ale co jsem tak zaslechla, asi ne, no), páč ten nápad mi přijde fakt brilantní.
Ovšem, vážně neskutečně mě sere ten název. V originále je to The Suicide Shop, takže bych očekávala překlad jako "Obchod pro sebevrahy", stejně jako u filmu, ale ne, ono se to musí přeložit jako "Potřeby pro sebevrahy". Jako jo, není to zas tak hrozný, ale to první je lepší a tečka.
6 komentářů u "On my wishlist #33"
  1. Tak to zní hodně zajímavě.. Každopádně jsem o týhle knížce nikdy neslyšela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o ní taky právě doteď neslyšela a přijde mi to, jako škoda, protože vypadá vážně zajímavě :D

      Vymazat
  2. Námet je originálny a hoci neviem, či by ma kniha bavila, vyzerá dobre a prajem ti, aby si sa k nej dostala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto knihu neznám, ale její název zní velmi originálně a zajímavě. Třeba někdy knihu vyzkouším :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat