Social Media

Kukátko: Avengers: Age of Ultron

 https://1.bp.blogspot.com/-9fxLZeMADIc/V-_7DtRYvjI/AAAAAAAACLo/-c4tN0s8eNERPximNi8YLnNsajLL09_ZACLcB/s1600/PSD%2Bv7%2B450.png
V poslední době pociťuju jakousi potřebu vyjadřovat se pomalu ke všemu, co shlídnu. Už párkrát mě napadlo, že bych si prostě mohla sednout a napsat článek, ale do toho se mi nějak nechtělo (a upřímně, ačkoliv teď se mi zprvu fakt chtělo, teď už z toho tak nadšená nejsem, já si snad začnu myslet, že je ten blog prokletej nebo něco!) a tak jsem to vyřešila buď nějakým vylitím pár slov na ksichtknize, ještě míň slovy na twitteru anebo jednou i na asku. Ale teď se půjdu vykecat sem a hotovo! Nečekejte žádnou odbornou recenzi nebo něco, protože upřímně myslím, že něčeho takového schopná nejsem, ale prostě takové jednoduché vylití názorů poměrně nenáročného diváka (i když, o tom by se možná dalo pochybovat, vzhledem k tomu, že v poslední době na všem pořád něco vidím) a samozřejmě, jsem to já, takže i nějaký to povídání okolo a tak.
http://4.bp.blogspot.com/-c4RhF4pj5ow/U7W-PBgHAdI/AAAAAAAAAl0/I2dxj01hFDo/s640/Odd%25C4%259Blova%25C4%258D.png
 Avengers: Age of Ultron
Film
Akční / Dobrodružný / Sci-fi
2015

Včera jsem se s Markétkou konečně dostala do kina na druhé pokračování Avengers. Na film jsem byla hrozně zvědavá a těšila jsem se, protože dle traileru to vypadalo fakt hodně cool. Úplně mě přešly jakékoliv obavy z toho, že by mě to mohlo nebavit, jako tomu bylo u prvního dílu.

Hádám, že nikoho nepřekvapí, když řeknu, že film začíná přímo uprostřed nějaké akce, konkrétně jde o misi za získání Lokiho žezla ze spárů Hydry. Což se povede a překvapivě to způsobí ještě větší problémy, protože Stark je Stark a nemůže si dovolit žezlo nestudovat, že ano.

Inu, čekala jsem od filmu víc. Myslím (uznávám, houby se v tomhle vyznám), že efekty byly skvělý a i zahraný to bylo božoutsky. Jenže ačkoliv to chvílema bylo fakt boží anebo neskutečně vtipný (to hlavně rozhovory mezi postavami), jindy mě to zas nudilo. A to je prostě problém. Dokonce mě nudily i některé chvíle akce, kdy jsem probably měla napětím nedýchat. Prostě tomu něco chybělo.

Na druhou stranu, postavy byly fakt úžasný, ale to jsem o většině z nich věděla už dřív, díky jiným filmům z tohohle universa (říká se tomu tak, že jo?). Ty nový postavy jsou skvělý. Dvojčata jsou nehorázně boží a taky celkem dost sexy a prostě awwww. Upřímně doufám, že v dalších filmech bude mít Scarlet ještě větší roli, ideálně, kdyby ještě měla vlastní film bo seriál bo něco, nah. A Ultron byl taky celkem dost zajímavej charakter. Vision jakbysmet.

Konec filmu byl no... zvláštní. Já nevím. Celkem se začínám bát pokračování (ačkoliv jsem hrozně zvědavá, kdy se objeví Spider-man a kdy umře jistá hlavní postava, protože jsem slyšela, že by prej umřít měla, hah), ale doufám, že se obávám zbytečně.

A nemůžu se nezmínit o tom, jak hrozně mě pobavili ti lidi, co z kina začali odcházet už při závěrečných titulcích. Chudáčci nezkušení!

V závěru teda musím říct, že to sice bylo celkem fajne, ale čekala jsem víc. Za shlídnutí to ale rozhodně stojí a rozhodně by vám tenhle film neměl chybět, pakliže jste viděli ostatní filmy z tohohle vesmíru.
http://4.bp.blogspot.com/-c4RhF4pj5ow/U7W-PBgHAdI/AAAAAAAAAl0/I2dxj01hFDo/s640/Odd%25C4%259Blova%25C4%258D.png
10 komentářů u "Kukátko: Avengers: Age of Ultron"
  1. Mám v celku podobný názor, přišlo mi, že větší část filmu byla postavená vyloženě ta tom, že se mlátili po hlavách a byl to neuvěřitelný chaos (což bych spíš čekala u jedničky s Lokim, než taky, ale dobře). Takže jo, scénář značně pokulhával, nic extra se nestalo, ale po herecké stránce souhlasím a co se týče efektů taktéž. Normálně mi přijdou 'děsně-vtipný-hlášky' v podobných filmech naprosto trapný, ale tady... nebyla snad žádná, u který bych se nezasmála. :3 Proč se ti tu vykecávám, že? Stačilo říct: Božský článek!
    (Dobře, tohle si nedopustím... to jsem jediná, koho tak strašně deptá, že se Steve ani jedinkrát nezmínil o Buckym a Thor o Lokim? Žere mě to snad ještě víc, než scénář...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, s tím chaosem máš taky celkem pravdu.
      Osobně mě taky trochu překvapilo, že tam Loki vlastně vůbec nebyl, ani nějaká pořádná zmínka o něm a s Buckym to samý!

      Vymazat
    2. Ale prosímtě, co chceme, vždyť Loki je JEN Thorův mrtvej brácha a Bucky JEN Stevův nejlepší mrtvej kámoš (hah, a milenec), kterej jako zázrakem žije, ale nic si nepamatuje. -_- K čemu se zmiňovat.
      :D

      Vymazat
    3. Počkej, počkej... Šak Loki přece neni mrtvej, ne? :D

      Vymazat
    4. Jenže to ten velkej blonďatej pitomec neví. :D

      Vymazat
    5. Jo jasně, to je taky fakt, no :D Ale Thor neni pitomec!!! :C

      Vymazat
    6. Ale je. :D
      Mimochodem, hezkej plačící anděl na tom... na profilovce, nebo jak se tomu tady říká. :D :)

      Vymazat
    7. Počkat, co :D Jakej plačící anděl? :D

      Vymazat
    8. Prostě se mi líbí ta póza na fotce. :D

      Vymazat
    9. Jo táák! :D Díky!!! ^___^

      Vymazat