Social Media

Kukátko: Young & Hungry

https://1.bp.blogspot.com/-9fxLZeMADIc/V-_7DtRYvjI/AAAAAAAACLo/-c4tN0s8eNERPximNi8YLnNsajLL09_ZACLcB/s1600/PSD%2Bv7%2B450.png

Young & Hungry
Seriál
2014 - ???
Komedie

Gabi miluje jídlo a vážně skvěle vaří, smaží i peče a tak se jí podaří získat práci u mladého, bohatého podnikatele Joshe na postu kuchařky. Není ale jen Joshovou kuchařkou, ale i kamarádkou. No a je to Gabi, smolařka s občas šílenými nápady, které ne vždycky končí tak, jak by ona chtěla, takže o zábavu je postaráno.

Přiznám se vám, že ani pořádně nevím, proč ten seriál sleduju. Víte, ono to totiž má skvělej potenciál a nápad, ale přiznejme si, že provedený to zas tak úžasně není. Ty věci kolikrát mají tendenci být fakt vtipný, ale jen málokdy se stane, že bych se u toho doopravdy zasmála, jakože fakt zasmála a ne jen pousmála, chápete. Netuším, čím to je. Zkrátka je to takové... možná trochu křečovité? Jenže i přesto každej tejden netrpělivě čekám na novej díl a sleduju to už zásadně jen s anglickýma titulkama, ačkoliv tomu teda nerozumím tak perfektně, abych nemusela čekat kdo ví jak dlouho na titulky český a po konci každýho dílu mě tak trochu zabolí u srdíčka, že další díl bude až zas za týden. Na konci první sezóny jsem z toho zas byla úplně hotová, brečela a nechápala samu sebe, že takovou blbost tak prožívám (ačkoliv je fakt, že jsem nebrečela čistě kvůli seriálu, hah).

Trhlá Gabi, přátelský Josh, gay Elliot, svérázná Yolanda, osobitá Sofie a roztomilý Cooper (který se ovšem objevil jen v několika dílech, ale má roli celkem podstatnou) jsou směsicí různých charakterů a jsou fakt super. Je ale pravda, že u Elliota si nejsem jistá, jestli bych ho měla zbožňovat anebo nesnášet za to, že z něj udělali takovej ten stereotypní typ věčně poskakujícího gaye v růžovym (obrazně řečeno, růžovou na sobě měl jen párkrát), hah.

Myslím, že tohle je něco, co náročnějšího diváka prostě zrovna dvakrát nezaujme a nezabaví, ale nenáročnou dospívající holku to prostě chytit může. Je to prostě něco, u čeho se teoreticky můžete pobavit a oddechnout si. Ovšem neočekávejte nic extra, u čeho byste smíchy padali ze židle.
10 komentářů u "Kukátko: Young & Hungry"
  1. Tento seriál mám hrozně moc ráda! A plně souhlasím s tebou souhlasím. Nějaký náročnější divák by se tomu asi opravdu moc nezasmál :-D Podle mě je to trošku kvavina, ale skvělá :-DDD Některé scény mi přijdou až trochu vynucené, ale partu, která tam hraje, jsem si zamilovala :-D Taky mi vyhovuje délka dílů, protože hodinová sledování mě postupně ubírají na... ostražitosti a radosti ze sledováni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm a já bych tady díly klidně brala aj delší! :D Těch dvacet minut uteče hrozně rychle :/

      Vymazat
  2. Tento seriál vůbec neznám, to bude asi tím, že nejsem příliš seriálový typ. Vždy mě přestane bavit, dívat se na nekonečně plynoucí díly. Však tento vypadá opravdu dobře, třeba mu dám šanci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, tady mi nepřijde, že by díly nekonečně plynuly, ba naopak - mně utákají rychle. A pokud myslíš počtem dílů, tak seriál zatím má necelé dvě sezony, každá po deseti dílech (ovšem koncem srpna by měly přijít další do té druhé).

      Vymazat
  3. O tomto seriálu jsem slyšela, ale zatím jsem se na něj nekoukla. Jsem na něj hodně zvědavá. :)
    http://readingwithlu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. O seriálu slyším porpvé, ale nevypadá zas tak špatně. :D Já právě patřím do té skupiny dospívajícíh holek, tak bych možná pár dílů zkouknout mohla.

    OdpovědětVymazat
  5. O seriálu taky slyším poprvé :) Určitě se na něj podívám a uvidím, jestli mě chytne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na seriál jsem narazila náhodou a musím přiznat, že se mi okamžitě zalíbil a já shlédla všechny dostupné díly během dvou dní..:D Už se nemůžu dočkat pokračování! :)

    OdpovědětVymazat
  7. YaH je naprosto úžasný seriál. Je vtipný, romantický, střelený a je v něm spoustu jídla :D Já už se nemůžu dočkat srpna až začne třetí série a doufám, že Gabi a Josh budou spolu..! :3

    OdpovědětVymazat