Social Media

Měsíční zúčtování: Říjen 2015

 

KNIŽNÍ PŘÍRŮSTKY


Krycí jméno Verity byla poměrně očekávaná novinka, já se o ni ale moc nezajímala, poněvadž prostě druhá světová je téma, ke kterému se teď raději moc nepřibližuju, nevím pořádně proč. Každopádně pak se mi naskytla možnost recenzního výtisku, což mě donutilo podívat se na anotaci a zjistila jsem, že by to mohlo být jiné a že bych tomu mohla dát šanci. A tak jsem ji tomu dala.

Na Beletrie.eu jsem vyhrála pětistovku na další nákup, což bylo hrozně wow a fakt jsem byla nadšená. Po dlouhém uvažování jsem si tedy objednala Elitu a Eleanor a Park.


CO JSEM ČETLA


Většinu měsíce jsem strávila s Andělskou sérií od Lauren Kate, což pro mě bylo takové trochu rozporuplné čtení. Po začátku prvního dílu jsem nevěřila, že přečtu celou sérii, po jeho konci, jsem se na druhý těšila, ale začátek druhého stál zas za houby... No, prostě, tohle by bylo na dýl, takže více se dozvíte až v recenzi :D

Po tomhle jsem se pustila do třetího Ultimate Spider-Mana, kterej byl zase super! K mojí smůle to byl poslední nepřečtený díl, který mám doma. Budu si muset pořídit další! (Ach, už aby byl další Svět knihy, doufám, že je tam zas budou mít jen za stovku... :D)

No a pak ono Krycí jméno Verity. Musím říct, že to byla vážně pěkná kniha a jsem ráda, že jsem jí tu šanci dala. Není to sice žádný zázrak mezi knihami, ale je to pěkné. Recenze už je nějakou chvíli na blogu.
8 komentářů u "Měsíční zúčtování: Říjen 2015"
  1. Aspoň někdo má plodný měsíc :-D Já to nějak nedávám... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ah, tak doufám, že brzo to zase dávat začneš :)

      Vymazat
  2. Po knize Krycí jméno Verity už taky delší dobu pokukuji.
    http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A děláš dobře! :) Na zadek tě to sice neposadí, ale určitě stojí za vyzkoušení ^^

      Vymazat
  3. Takové chladné hodnocení:). Myslím, že Eleanor a Park se ti bude líbit. U Andělů jsem četla pouze první díl a stačilo. Špatný překlad. Ale nápad super:). I když ta hloubka citů tam není nic moc. Ovšem, ráda bych si přečetla něco s podobným námětem:). Verity...No...Obešla bych se bez první půlky no :D. A Elita se mi moc líbila:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já jsem ne Eleanor a Park docela dost zvědavá, když to všichni tak chválí. Navíc tam prý má bejt dobrá hudba, takže jako uuuuuu, doufám, že nezklame! :D

      Vymazat
  4. Moc pěkné přírůstky :) Krycí jméno Verity mě taky začíná lákat, i když ze začátku mě moc nezaujala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezaujala? A mně přišlo, že z ní byli hotoví snad všichni krom mě :'D

      Vymazat